Så här tycker några klienter om Mind Recovery

 

 

”Jag var väldigt sjuk och trodde inte jag skulle överleva. Varit sen jag var liten. Hade sökt o legat inne i omgångar men blev inte hjälpt. Svår huvudvärk låga värden nåt med hjärtat osv. opererad för bröstcancer.

Fick höga doser cortison smärtstillande var som en zombie. Värk snedställning. Vissa tider i rullstol o rullator.

Jag sökte igen på vårdcentralen och träffade där en hyr-läkare som frågade ”hur mår du egentligen?”

Jag blev helt ställd då ingen frågat så under hela mitt liv. Hon sa att min rygg var det värsta hon sett skolios och haltade. Skickade mig på röntgen och en massa prover togs. Vid andra besöket hos henne berättade hon om en anhörig som blivit hjälpt och slapp operation eftersom den personen fått hjälp av Mind Recovery. Hon förklarade vad metoden gick ut på men att det var dyrt men effektivt. Behandlingen fanns bara i Malmö. Jag ringde direkt och fick komma ner. Efter första behandlingen kunde jag gå normalt och min rygg var rakare. Hela mitt liv vändes. Behandlingen gick ut på knackning och terapi. Där jag mötte barndomstrauman som hade förträngts i 70 år. Jag är nu 78 år och har gått 5 år regelbundet. Det har varit en kamp och jättejobbigt men värt allt.

Mitt liv tog en vändning jag inte trodde var möjlig. Nu springer jag lite grann vilket jag inte kunnat någonsin. Jag kan tänka och dra slutsatser. Jag läser och ifrågasätter och är inte lika foglig som tidigare med allt vad det innebär. Minnet har jag fått på köpet. Familjen, man och 4 vuxna barn och barnbarn säger vad har hänt? Jag är ett levande exempel på att det hjälper.

Är ödmjukt tacksam att jag får några år till i detta goa tillstånd.

Och flera familjemedlemmar går nu också på Mind Recovery."


Rose-Marie Holmberg

 

 

 

”Att med Carinas hjälp och vägledning kunna närma sig de känslor och händelser man har sen tidig ålder har för mig varit väldigt befriande.

Det är ett tufft jobb men oftast tvunget för att kunna komma vidare och kunna leva! Men med Carinas mjuka, tydliga och igenkännande sätt att jobba så kändes alla faser trygga.

Kanske blir man aldrig klar med sitt arbete men en bra bit på vägen går det att komma.

Rekommenderar denna metod, kanske då allt annat inte fungerat eller om man inte kommer vidare!”


Camilla
"Mind Recovery har varit en mycket givande metod för mig att luckra upp och bearbeta mina känslor. Vid behandlingstillfällena så har jag öppnat upp om tankar och känslor som känts jobbiga och sedan åkt på en inre resa genom minnen och känslor som jag inte alls förstod var sammankopplade innan. I slutändan så har metoden hjälpt mig att få en djupare förståelse för mina egna och andra människors känslor och beteenden, samt även hjälpt mig att komma över problem som jag levt med länge. Behandlingen har känts trygg och effektiv, även om det såklart är utmanande att bearbeta jobbiga känslor."


John